TREBALLEM PER OPTIMITZAR EL TEU CONFORT, LA TEVA SALUT I EL TEU RENDIMENT

Smartinsoletech és una empresa formada per un equip multidisciplinari dedicada al món de la podologia, ortopèdia y fisioteràpia especialitzada en la biomecànica del peu i a la fabricació de plantilles a mida per tal de solucionar dolors y alteracions de la postura, esdevingudes d’una mala trepitjada.

Després de 15 anys d’experiència en  la biomecànica i treballant al costat de grans professionals en el camp, hem creat una nova forma de treballar, S.I.T Sistem, que ens  assegura solucionar el problema de cada persona de forma propera i personalitzada en funció de les seves necessitats.

0
Clients Satisfets
0
Plantilles fetes
0
Estudis de la marxa

Tenim ganes de veure´t

Clara Gómez
Clara GómezEl coneixement i l'experiència
L’experiència al llarg de 14 anys fent estudis de la marxa, plantilles i atenent persones amb tot tipus de problemes de peus i ortopèdics asseguren que troba la sol·lució més adient per al teu problema.
Josep Viñas
Josep ViñasGestió i coordinació
La gestió i la coordinació van al seu càrrec i el seu do de gents i habilitats socials faran que et sentis com si el coneguéssis de tota la vida. La seva inventiva i creativitat dona la imatge a Smartinsoletech.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *